25/11/09

Baby with Transport contest

Wah,,, nak join contest lah pulak,,,anjuran umminabilah.

ni curi-curi masa jap ,,, ha,,ha,,, nak ler rasa camner syokknye join contest montest nie,, ni pun,, dpt dr link afne..
kebetulan plak,, birthday alya yg lepas ,,dpt jeep,, tu yg semakin membara utk join kali ni,, ,, kalu x tu,, asyik siaran tertunda jek,,
so jom layankan sajokkkk,,,,



Nama : Nur Alya Qaisara
Umur : 1 Tahun 1 Bulan
Note : Hadiah first birthday from mama n papa. 
Suker sgt biler dpt naik n drive sendiri,,,


p/s -> Kepada yg belum join,,, meh ler join sekali,,,saje suker-suker,,,x gitu,,, 

 

3 ulasan:

  1. salam...dtg ziarah n3...emm kt bloglist asniza, xnpk lak link blog ummi...bleh btul kan dlu x...

    BalasPadam
  2. lorr,,, x perasan plak,,tp kita dah add ,,he,,he

    BalasPadam
  3. salam... k dh check...gud luck ekk

    BalasPadam