15/06/11

Alhamdulillah,,,


Hmm , br ada kelapangan untuk update blog yg dah berjaman x dok entry,, last2 semalam,, kontraktor mintak plan rumah,, br lah terhegeh2 nak tepek gambau 2 keping kan,, kalau x,, haram jadah aku nak letak,,,kemalasan tahap cipan ok,,,
Berbalik wal asal,,, gambar tersebut adalah gambar plan rumah kami,,,, we,,we,,we,, kembang kuncup hidung aku nie ha,, almaklumlah sesiapapun akan merasai perasaan aka perasan mcm aku ni,, biler dpt memiliki impian yang dihajatkan… Alhamdulillah,, kalau x ada halangan mungkin kami akan duduk di rumah sendiri hujung tahun ini.
Buat masa sekarang, banyak perkara yang kami perlu bereskan,,, mujur ada kawan2 dalam forum banyak membantu memberi list dan juga panduan utk dirujuk. Jadi, kepada sesiapa yang inginkan list,, bleh tinggalkan komen dan alamat email. Nanti saya emailkan fail excell yang telah dicedok dr laman2 yg lain.
MInggu ni, ingatkan nak settlekan pasal Sebut harga Kitchen Kabinet n grill. Susah jugak nak mencari harga yg murah pastu lawa,,, he,,he biaserlah demand mesti lebih beb,,, Tengoklah camner nanti,,,
Aout lampu dengan kipas,, so far tinggal lampu toilet, ruang makan, car poach dan dapur jek yg belum. N mentol,, he,,he, nie gara2,, pening kepala nak pilih lampu punya design. Pening wooo,,, so extand to another week,,,

2 ulasan:

  1. wahhh bestnya da dpt umah idaman.... wa wiiiiiii

    BalasPadam
  2. tue ah rezeki ,, tapi mmg kene ikat perut ah pas nih

    BalasPadam