18/07/11

Sup kaki ayam...

Tengah nyonyot
kejadian jumaat lepas,,,

Last week kitorang balik kampung, kali nie dimulakan dgn balik ke paya dalam dahulu rumah family husband. Sebab MIL ada kenduri ahad tu. So, disebabkan gerak awal kitorang sempat lah rewang ke Nilai 1 dgn hasrat nak beli kain langsir,, he,,he, walaupun Nilai 1 nie tak besar, at least dia tutup pukul 10. So bnyk masa nak tawaf semua kedai,, kalau Nilai 3, mau dr pg baru habis setiap kedai aku masuk. Nilai 3 tutup awal, kul 8 semua dah tutup lampu,, dah ler kawasan nak masuk tu,, sunyi,,,,

Selepas jer beli kain langsir,, terus masuk tol n keluar balik kat tol senawang,, budget nak mkn kat nasi beriani... sekali sampai pintu depan kedai tu dah tutup,, pintu belakng bukak lagi,, siap bleh berenti tanya lg,, kompom2 lah nasi dah habiskan,,ish,,ish,, kesengalan melanda,,

Then, terus lajak ke area giant senawang,, huh pusing punyer pusing terus berkenan dkt kedai mkn Nasi Ayam Gemas,, macam best jerk,,tengoklah gambar si Alya beriya sungguh dia nyonyot kaki ayam tu,,,

Mula-mula x budget pun ada sup kaki ayam nih,, sekali order,, dia bawa sup kaki ayam nih,, aderlah dlm 7 ketul kaki ayam,, aku x mkn,, tapi husband ngan alya yg mengadap,,, Alya pun seronok sgt mkn kat sini.

video


Oklah,,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan