28/10/09

langkawi ending

sunday 25 okt 2009

pagi tu, aku bangun tgk2 dah kul 8,,,kejut husband,,, bising,, sbb x kunci jam,,,,yerler nak kejarkan breakfirst,,, mujur hotel tue,,, breakfirst hour nyer panjang,,, so sempat lg pi mkn,,, ,, just cuci muka jer,, turus turun bwh,,,

after mkn,, kitorang naik utk berkemas,,, sbb aktiviti akhir adalah g explore underwater plak,.,,, so lepas check out dlm kul sepluh,, masuk underwater dlm kul sepluh sengah mmg best ah,,, sempat tgk anjing laut beraksi,,,semua best ah,, tp alya cam x layan sgt ah,, sbb dia pun cam letih....



habis tu,, dah area kul 2 blas sengah.,. mmg ingatkan nak terus jek g airport... tp sempat lg singgah utm beli baju utk kenangan... ha,,ha,, then dlm kul 1,, pulangkan keter... then 2 suku,, naik flight,, pastu kul 4 dah sampai,,, ha,,ha,,,itu sajok,,,

2 ulasan:

  1. sonoknyer alya dah gi underwater..... tomei le dia pakai gaun gitu......

    BalasPadam
  2. aah kan kak nora,,,
    baruler nampak gigirl skek,,,

    BalasPadam